Himmelske Dage Kalender - katolsk

Himmelske dage - kirke- og kulturfestival i København - 5. til 8. maj 2016

Back to All Events

Kom-forbi-kirke

Kom-forbi-kirke

Tidspunkt: Fredag, 10.00-16.45

Lokation: Sankt Ansgars Kirke

Kom forbi og tænd et lys, bed en bøn eller bare gå på opdagelse i kirken. Der vil altid være en præst og andre til stede man kan tale, med hvis man har lyst/brug for det. Der er mulighed for at gå rundt og finde information om kirken og den katolske kristne tro.

Det meste af tiden vil der også være udstilling af Sakramentet, hvilket vil sige at det forvandlede brød fra den katolske nadver – hvor Jesus efter katolsk tro er virkelig til stede – stilles åbent frem så man på en meget konkret måde kan være i Guds nærvær.

16.30 Andagt med velsignelse med Sakramentet

Arrangør: Den katolske Kirke

Sted:
Sankt Ansgars Kirke
Bredgade 64
1260 København K

Earlier Event: May 5
Nightfever