Tema: Amoris Laetitia

Tema om Amoris Laetitia - kærlighedens glæde, skrivelse "om kærligheden i familien" som sammenfatter resultaterne fra de to synodesamlinger om familien, som var sammenkaldt af pave Frans i 2014 og 2015.

Tema: Amoris Laetitia

Oprettet: 2016 - opdateret 7. dec. 2017


Amoris Laetitia - kærlighedens glæde, den eftersynodale skrivelse "om kærligheden i familien", som ikke tilfældigt er dateret den 19 marts, den hellige Josefs dag, sammenfatter resultaterne fra de to synodesamlinger om familien, som var sammenkaldt af pave Frans i 2014 og 2015.

 

 

Hele skrivelsen Amoris Laetitia "The Joy of Love" på engelsk, 256 sider <her> 
Tema: Familiesynoden 2014 - <her> | Tema: Familiesynoden 2015 - <her>


La Civilta Cattolica - 


12. april 2016 - 'Amoris Laetitia' 

"Som man allerede vil have forstået efter et hastigt blik på skrivelsens indhold, kommer det stærkt og tydeligt frem, at Amoris Laetitia ikke vil sætte "familieidealet" op for os, men familiens rige og komplekse virkelighed. Man finder på disse sider et åbent, dybt positivt blik, som næres - ikke af ideelle abstraktioner eller projektioner - men af en pastoral opmærksomhed overfor virkeligheden. Dette dokumenter en tekst, der er rig på åndelige indsigt  og på praktisk visdom, brugbar for alle ægtepar, eller for dem, der ønsker at danne familie. Man ser især, at det er frugten af en konkret erfaring med mennesker,  der ved, hvad en familie er, og hvad et årelangt samliv vil sige. Ja - skrivelsen taler erfaringens sprog."

Resumé af Vatikanradioen <her>


Katolske magasiner om 'Amoris Laetitia', direkte links med autoupdate:

Crux: <her>  - America Magazine: <her> -  Commonweal Magazine: <her>
Catholic Herald: <her>  -  National Catholic Reporter: <her>


Om Amoris Laetitia -