Himmelske Dage Kalender - katolsk

Himmelske dage - kirke- og kulturfestival i København - 5. til 8. maj 2016

Back to All Events

Kristian Leths okkulte verden

Tidspunkt: Fredag, 13.00-15.00

Lokation: Merkur på Gammeltorv

Kristian Leth er forfatter, sangskriver og journalist og har længe arbejdet med religion, mysticisme og okkultisme. Bl.a. på tv og radio i ‘Den 2. dimension’ og ‘Den kristne kulturarv’ på DR K og ‘Kristian Leths magiske cirkel’ på Radio24syv. Senest udgav han bogen ‘Historien om det hele’ med Eske Willerslev, der handler om magi og videnskab. Fredag og lørdag inviterer han os helt eksklusivt ind i sit univers. Han får gæster der ikke taler om tro, men om deres oplevelser med det overnaturlige. Fredag fortæller en exorcist om at uddrive dæmoner, og Bjarne Salling om at tilkalde dem. Lørdag viser han, hvordan verden hænger sammen med systemer, ånder og energi, fortalt af astrologen Johan Hjelmborg og den nordiske shaman Annette Høst.

Arrangør: Himmelske Dage

Sted: Merkur på Gammeltorv