Himmelske Dage Kalender - katolsk

Himmelske dage - kirke- og kulturfestival i København - 5. til 8. maj 2016

Back to All Events

Medmenneske på tværs af tro og kultur

Medmenneske på tværs af tro og kultur

Tidspunkt: Fredag, 15.00-16.30

Lokation: Merkur på Gammeltorv

Mød brobygger og tidligere folketingsmedlem for SF Özlem Cekic og tidligere overrabbiner Bent Melchior i en samtale om at møde fjender til en kop kaffe og om at bygge bro på tværs af tro og kultur. Samtalen modereres af Per Paludan Hansen, formand for Dansk Folkeoplysnings Samråd.

Mød og oplev også KulturMix – en københavnsk aftenskole stiftet af etniske minoriteter. KulturMix bygger på tanken om, at oplysning og gensidigt kendskab er kimen til forståelse, og skaber derfor rammerne for et kulturmøde i den danske folkeoplysnings tradition og ånd.

Arrangør: Dansk Folkeoplysnings Samråd

Sted:
Merkur på Gammeltorv