Himmelske Dage Kalender - katolsk

Himmelske dage - kirke- og kulturfestival i København - 5. til 8. maj 2016

Back to All Events

Kyskhed, fattigdom og lydighed i 2015?

Kyskhed, fattigdom og lydighed i 2015?

Tidspunkt: Lørdag, 16.00-18.00

Lokation: Helligaandshuset

I vores del af verden findes der ikke mere mange yngre ordensfolk og man møder dem ikke mere i gadebilledet. Derfor findes der mange fordomme og ideér om hvad ordensfolk gør, hvad de ikke må eller hvad de absolut skal.

I et ca. halvanden time varende foredrag vil sr. Anna Mirijam Kaschner, som hører til ordenen “Missionssøstre af det dyrebare blod” give et indblik i klosterets verden i året 2015 samt fortælle om sit eget liv som ordenssøster.

Arrangør: Sr Anna Mirijam Kaschner

Sted:
Helligaandshuset
Valkendorfsgade 23, 1. sal
1151 København K