Artikler i aviser / på nettet

Artikler i aviser / på nettet - - Katolikker i Dialog

Mikkel Vedby Rasmussen: Putin-forståeren

15. april 2014

Professor Mikkel Vedby Rasmussen skriver i et "indspark" i Berlingske d. 14. april bl.a.:

Putin-forståeren

Men fornuftige mennesker behøver blot sekunder til at forstå, at præsident Putin er en bølle og at han med opbakning fra 80 procent af russerne har gjort bøllemagt til basis for forholdet til sine nabolande.

Forstår man det, forstår man også, at selvom det er langt væk i Ukraine, at Putin slår til i dag, så er selve det forhold, at han slår, en trussel mod hele Europa. Der er behov for »Putin- erkendere«, der forstår den trussel, han udgør, snarere end »Putin-forståere«, som finder på undskyldninger for den.

Hele artiklen er <her>

Wikipedia: Mikkel Vedby Rasmussen

KU: Mikkel Vedby Rasmussen, Professor MSO