Artikler i aviser / på nettet

Artikler i aviser / på nettet - - Katolikker i Dialog

Mogens S. Mogensen: Fra forfulgte kristne til forfølgende kristne

14. maj 2014

Fra forfulgte kristne til forfølgende kristne. Etnisk udrensning af muslimer i Den Centralafrikanske Republik

Mogens S. Mogensen skriver i sit blogopslag bl.a.

At kristne (sammen med en del ikke-kristne) i Den Centralafrikanske Republik blev udsat for grusomme voldelige overgreb og tvunget på flugt af de (overvejende) muslimske Séléka-militser, er et faktum. Kristne blev vitterligt forfulgt af muslimer, men det vi ser nu, er desværre, at kristne i endnu større stil forfølger muslimer i Den Centralafrikanske Republik. Men at man selv er blevet udsat for forfølgelse, kan aldrig retfærdiggøre, at man udsætter andre for det samme. Ligesom muslimer må forventes at tage afstand fra andre muslimers terrorhandlinger og forfølgelser, så må vi også som kristne på det kraftigste tage afstand fra vore medkristnes voldelige overgreb på og fordrivelser af muslimer fra deres hjem i Den Centralafrikanske Republik.

Hele blogopslaget er <her>


Om Mogens S. Mogensen <her>