Artikler i aviser / på nettet

Artikler i aviser / på nettet - - Katolikker i Dialog

Vårt Land: Katolikkene hyrer kommunikasjons-gigant

6. marts 2015

Erlend Friestad, Vårt Land, skriver, bl.a.:

Torsdag i forrige uke rykket store politistyrker inn i lokalene til Oslo katolske bispedømme. Årsaken til razziaen er medlemsjukssaken. Bispedømmet, biskop Bernt Eidsvig og økonomen Thuan Cong Pham er siktet for bedrageri av 50 millioner kroner.

Mediehenvendelsene har vært mange, men ingen i bispedømmet har ønsket å la seg intervjue om saken etter siktelsen. Nå har bispedømmet engasjert kommunikasjonsbyrået Geelmuyden Kiese for å ta unna henvendelser fra media og bekymrede katolikker.

Flere sykmeldte ansatte

– Vi er i en situasjon der det er et stort informasjonsbehov fra ansatte, medlemmer, media og andre. Samtidig er flere av våre egne informasjonsarbeidere sykmeldt. Derfor har vi engasjert Geelmuyden Kiese til å bistå oss i denne krevende tiden, uttaler konstituert administrativ leder Lisa Wade i en pressemelding på katolsk.no.

Hele artiklen er <her>

pressemelding på katolsk.no <her>


Tema: Norge - Medlemsregistrering - oversigt: <her>