Notitia Blog

Notitia Blog - Katolikker i Dialog

"I just received the worse news."

29. dec. 2014

Kate Beltrano Magno skriver på sin facebook væg:

I just received the worse news.  Our wonderful parish priests, whom we have grown to love for their humility and sincere dedication to our community, Fr. Benny Mathew and Fr. Joe Toms are being sent home to India for good. I request all the English-speaking community particularly the Filipino Community to unite on our cause to protest against this discrimination and injustice. Please attend the evening mass at 17:00 on the 10th of January 2015, Saturday.

Og i en senere kommentar:

The Polish priests will take over our community, which is unfair since the Danish Community, have their danish priest and the Polish parishioners have their Polish priests. Our Filipino ministry has only had Fr. Patrick (may he rest in peace) and then Fr. Benny and Fr. Joe, who have done a marvelous job in improving and making structure for the whole St. Anne Church.

Alle kommentar til opslaget kan læses ved at klikke på det herunder, så det udvider sig:

 


27. dec. 2014 

katolsk.dk  - Ændringer i Redemptoristernes struktur i Danmark

Redemptoristernes polske provins overtager fra midten af januar 2015 ansvaret for kommunitet og menighed ved Sct. Annæ Kirke i København. Det betyder, at den polske provins for fremtiden vil sende de præster, der er behov for, også til varetagelse af den filippinsk-engelsksprogede sjælesorg. Dette indebærer, at de to præster fra Indien, pater Benny Mathew og pater Joe Toms, vil vende tilbage til Indien. 

Redemptoristernes hus i Odense forbliver under den østrigske provins, som fra januar 2015 lægges sammen med den bayerske. Sammenlægningen vil ikke umiddelbart have nogen konsekvenser for situationen i Odense. 

Huset i Næstved er fra efteråret i år lukket som redemptoristhus; men pater Julian Bodnar forbliver der indtil videre. Bispedømmet vil derefter overtage ansvaret for den pastorale betjening.

Link <her>