Udsendelser i TV og Radio

Udsendelser i TV og Radio - Katolikker i Dialog

DR P1: Mennesker og tro - Barnetro

 28. december 2011 kl. 11:33

DR P1 Skriver bl.a.:

" 'Hvem har født Gud, mor'? Når børn spørger om tro, kommer de store teologiske emner tit på banen, og det er ikke altid let at finde et godt svar. Men måske handler det heller ikke om at give børn de rigtige svar.

Forfatter Malene Fenger-Grøndahl har en datter på fem, der er meget optaget af det med Gud, og erfaringerne fra de mange samtaler mellem mor og datter viser, at det vigtigste er at give plads til dialogen og eftertanken omkring livets store sammenhæng."

Vært: Anders Laugesen

Udsendelsens webside er <her>
Udsendelsen som podcast: XML / iTunes

Hør udsendelsen her via denne podcast afspiller: 

Alt video og audio indhold er © Copyright DR