Udsendelser i TV og Radio

Udsendelser i TV og Radio - Katolikker i Dialog

DR K: Hvem er Vivian Maier?

17. juni 2014

Se denne dokumentar om den underfundige Vivian Maier - der forøvrigt var katolik.
Men - den kan kun ses på DR web indtil 22. juni 2014

DR skriver:

Hvem er Vivian Maier?

Amerikansk dokumentar fra 2013.

Maier (1926-2009) regnes i dag for en af det 20. århundredes bedste gadefotografer, men da hun levede, troede alle, at hun bare var en ganske normal barnepige, der passede sig selv. Maier blev født i New York, tilbragte sin barndom i Frankrig, og da hun flyttede tilbage til USA, tilbragte hun de næste fyrre år i Chicago som barnepige og fotograf. Hun tog over 100.000 billeder uden at vise dem til nogen. Maiers stemningsfyldte fotografier chokerer kunstverdenen, da instruktøren John Maloof tilfældigvis på en auktion køber hendes negativer og vælger at udgive hendes billeder. Maiers liv og kunst udforskes gennem hendes fotografier, film og interviews med folk, der troede de kendte hende.

Originaltitel: Finding Vivian Maier

Link til programmet på DR webTV <her>


Wikipedia: Vivian Maier

Facebook side: Vivian Maier

Website: Vivian Maier