Udsendelser i TV og Radio

Udsendelser i TV og Radio - Katolikker i Dialog

DR P1 Religionsrapport: Stormoské udstiller dansk hykleri

26. juni 2014

24. juni: DR skriver:

I torsdags var der indvielsesfest i den splinternye stormoske på Nørrebro - og danske muslimer har nu fået en rigtig stormoské med minaret og kuppel. Men op til indvielsen har især politikere taget skarpt afstand til moskeen. Kritikken går på de 150 millioner kroner, som en emir fra Qatar har skudt i projektet. Men folkekirken modtager også gaver fra rige danskere til drift af kirker i udlandet og den danske stat bruger hvert år 25 millioner kroner på at holde samme kirker kørende. Religionsrapport undersøger i dag, hvorfor vi i Danmark reagerer så voldsomt på støtte til en muslimsk institution.

Programsiden er <her>

Eller hør udsendelsen her via denne podcast afspiller: 

Alt video og audio indhold er © Copyright DR