Udsendelser i TV og Radio

Udsendelser i TV og Radio - Katolikker i Dialog

DR2: Efterforskningen af Jimmy Savile

7. juni 2014 - update: 20. juli genudsendes

DR skrver bl.a.:

Mens nye anklager om seksuelle overgreb dagligt dukker op mod den før så populære tv-vært Jimmy Saville, fortsætter den tidligere politimand Mark Williams-Thomas med at følge op på forløbet af politiundersøgelsen af BBC og hospitalerne Stoke Mandeville og Broadmoor, hvor Jimmy Saville var aktiv som tv-vært og med velgørenhedsarbejde. Mark Williams-Thomas taler dels med den tidligere generaldirektør for BBC, Roger Jones, dels med Janet Cope, der gennem mange år var Saviles personlige assistent. Hun tegner et noget andet billede af ham, end den mand der var elsket af børnene som Jim'll Fix It.

Originaltitel: The Jimmy Savile Investigation

Den kan indtil 28. juli 2014 ses <her>

Alt video og audio indhold er © Copyright DR


Wikipedia: Jimmy Savile

Wikipedia: Jimmy Savile sexual abuse scandal

Wikipedia: Basil Hume 

NHS and Department of Health investigations into Jimmy Savile <her>