Udsendelser i TV og Radio

Udsendelser i TV og Radio - Katolikker i Dialog

DR P1 Mennesker og Tro: Sostrup Slot

17. aug. 2014

I juni 2013 blev Sostrup slot forladt af cisterciensernonnerne, der siden 1960 havde haft et kloster på stedet. Slottet stod tomt, men i begyndelsen af 2014 besøgte Kirsten Bundgaard Swift Sostrup sammen med sin bror og inden længe var slot og kloster erhvervet.

’Det var nærmest et impulskøb’, forklarer Kirsten Bundgaard Swift i en samtale med Anders Laugesen. ’Det var som om slottet kom til mig og ikke omvendt’.

I dag er der gang i en renovering af Sostrup Slot, og under en rundvisning i det forladte kloster fortæller Kirsten Bundgaard Swift om stedets historie og om sine visioner for at skabe et åbent miljø med plads til kunst, spiritualitet og livsglæde.


Tilrettelæggelse: Anders Laugesen

Programsiden er <her>

Hør udsendelsen her via denne podcast afspiller:

Alt video og audio indhold er © Copyright DR


Tema: Sostrup <her>


Udsendelser: Sostrup

Artikler: Sostrup