Udsendelser i TV og Radio

Udsendelser i TV og Radio - Katolikker i Dialog

P1 Debat: Er Danmark et kristent land?

8. juli 2015

DR skriver:

"Danmark er et kristent land," bliver det slået fast i det nye regeringsgrundlag. Og mens nogle synes det er en sund påmindelse om de danske værdiers ophav, synes andre det er misvisende for det samfund vi lever i. Er det en god idé at indskrive kristendommen i et politisk regeringsgrundlag? Er det en naturlig forlængelse af vores kultur og historie? Eller kan det virke ekskluderende for andre religiøse minoriteter - eller dem der slet ikke tror?
Vi tager debatten med religionshistoriker Jens-André Herbener,
journalist David Rehling,
sognepræst Edith Tingstrup
samt kommentator ved Kristeligt Dagblad Andreas Rude
Vært: Anna Ingrisch.

Udsendelsesside <her>