Udsendelser i TV og Radio

Udsendelser i TV og Radio - Katolikker i Dialog

P1 Religionsrapport: Den katolske kirke under stort pres i vesten

11. aug. 2015 

DR skriver:

22. maj i år stemte et overvældende flertal af irerne ved en folkeafstemning ja til homoseksuelle vielser. Dermed viste irerne, at den katolske kirke ikke har den indflydelse på sine medlemmer, som den tidligere har haft i et af de mest katolske lande i Europa. Også i de andre gamle katolske europæiske nationer svækkes kirken af en stigende sekularisering. I Religionsrapport i dag skal vi besøge Irland - hvor vi både går på pub og i kirke - og i studiet tages temperaturen på den katolske kirke i vesten lige nu. 

Medvirkende i studiet: Jakob Egeris Thorsen, post.doc. i teologi på Aarhus Universitet.

Tilrettelæggelse: Lasse Bøgeskov Andersson. Vært: Lisbeth Brocelius Meléndez.

Program side <her>