Udsendelser i TV og Radio

Udsendelser i TV og Radio - Katolikker i Dialog

DR2: Paven og mafiaen

3. maj 2016

DR skriver:

Messer celebreret på mafiabossers skjulesteder. Gejstlige som vidner i retten til fordel for mafiamedlemmer. I 2014 ekskommunikerede Pave Frans alle mafiosi i raseri over mordet på en treårig dreng. For første gang i kirkens historie stod kirken op mod gangstervældet, men spørgsmålet er, om Pave Frans har taget munden for fuld, om korstoget mod mafiaen er dømt til at mislykkes. De dybt troende mafiosoer bruger nemlig også religionen til at fremme deres egen dagsorden.

Originaltitel: The Pope and the Mafia

Kan ses indtil: 10 Maj 2016 på nettet <her>


Wikipedia: Pino Puglisi

Website: Pino Puglisi

Wikipedia: Luigi Ciotti


Trailer:

The shocking story of corruption, intrigue and murder that leads all the way up the gates of the Vatican.