Udsendelser i TV og Radio

Udsendelser i TV og Radio - Katolikker i Dialog

DR P1 - Audiens: Hvid

25. maj 2017

DR skriver:

Den liturgiske farve Kr. Himmelfartsdag er hvid. Hvid er på samme ting intet og alting. Men hvad symboliserer farven hvid, hvordan opfatter øjet farver og lys, og hvilken betydning har hvid? Mød kunstner Peter Callesen, der skaber magi med sit arbejde med det hvide papir, og for hvem det hvide papir både betyder liv og død. I Kina er hvid sorgens farve, for Jesper Fich symboliserer den skabelsens fuldbyrdelse og glæde, og i musikken kan hvid støj både helbrede og få babyer til at sove.

Medvirkende: papirkunstner Peter Callesen, katolsk præst Jesper Fich, læge ph.d. Mette Bertelsen, kunstkritiker og forfatter Torben Sangild. 

Tilrettelæggelse: Katarina Lewkovitch.

Programside <her>

Podcast feed <her>

Om:

Audiens på P1 er et program om tro og eksistens., der går i dybden med de store emner som livet, døden, og at finde vej gennem kriser og prøvelser.

Katarina Lewkovitch er uddannet organist og har været ansat i DR siden 2003 som præsentationsvært på P1, radiospotproducer samt programmedarbejder på P1. Udgav i 2011 digtsamlingen "Øksepunktet" på forlaget Jorinde og Joringel.

Katarina Lewkovitch bliver flittigt brugt som indlæser af lydbøger og er siden 2015 tilrettelægger af Radiogudstjenesten på P1, samt idéudvikler af programmer på DR Tro.