Video - På nettet...

Video - På nettet.... Katolikker i Dialog

DR K: Vilde hoteller: Italien

11. april 2016

DR skriver:

I en ny sæson af Vilde hoteller undersøger trendeksperten Mads Arlien-Søborg, hvad den vilde og unikke hoteloplevelse giver os i stedet for den gammeldags hotelluksus. I dag handler hotelluksus nemlig om oplevelser, vilde og unikke oplevelser, som ikke er guldvandhaner og silkelagener, men mening og indhold.
Denne gang går turen til Italien for at besøge et kloster, der tilbyder digital detox og et aftensmåltid, der indtages i total stilhed.

Kan ses indtil: 17. Juni 2016

Link til udsendelsen <her>

PS: Det har intet med et kloster at gøre og det ikke en orden der driver det, men en hotelmand der har lavet et hotel setup hvori enkelhed, stilhed osv er den røde tråd.


Eremito, Hotelito de l'Alma, è un luogo unico, un monastero laico dove trascorrere un tempo rilassante e rigenerante, lontano dai rumori della quotidianità, in un maestoso isolamento. L'atmosfera che si respira è quella caratteristica dei monasteri dell'Umbria, da sempre culla della spiritualità, dove il connubio tra natura, pace e silenzio favorisce il contatto con l'anima e con l'io più profondo.

Website: Eremito

Facebook: Eremito