Artikler i aviser / på nettet

Artikler i aviser / på nettet - - Katolikker i Dialog

kristendom.dk: Fransk katolsk kirke samler penge ind med dating-video

27. maj 2014

kristendom.dk skriver bl.a.:

Fransk katolsk kirke samler penge ind med dating-video

Video-parodi af en fransk dating-side skal få katolikker i Normandiet til at samle ind til den katolske kirke og uddannelse af nye præster

Videoen varer 48 sekunder og findes på sitet ”AdopteUnCuré.com”. Først ses en ung præst, spillet af en skuespiller, der roligt rører ved sin præsteflip. Derefter zoomer kameraet ind på et lille kors på hans revers. Baggrundsmusikken er sagte kirkekorsang, og en blid kvindestemme lægger ord til og fortæller, at præstens udstråling er ”uimodståelig”. Hun siger, at han er tilgængelig alle døgnets 24 timer, at han er opmærksom, at han lytter, men ikke fordømmer, og at hans tro er urokkelig. ”Præsten er 100 % guddommelig og har brug for dig”, frister hun. 

Hele artiklen er <her>