Udsendelser i TV og Radio

Udsendelser i TV og Radio - Katolikker i Dialog

DR P1 Religionsrapport: Religion gennemsyrer alle dele af brasilianernes liv

1. juli 2014

DR skriver:

Lige nu er hele verdens øjne rettet mod Brasilien, hvor VM i fodbold er i fuld gang. For brasilianerne er fodbold en religion i sig selv. Men det betyder ikke at rigtig religion - altså sådan noget, der dyrkes i kirker og ikke på stadion - er kørt ud på et sidespor. Nærmest tværtimod. Religion gennemsyrer alle dele af brasilianernes liv, og selvfølgelig er religionen også filtret sammen med brasilianernes anden store passion - fodbolden. Religionsrapport ser i dag nærmere på det særlige forhold mellem religion og fodbold i Brasilien.

Medvirkende: Morten Hausborg; VM-kommentator i Brasilien for P3, latinamerika-ekspert Jakob Egeris Thorsen og Vinicius Mariano de Carvalho.

Tilrettelæggelse: Hiva Ahmadi. 
Vært: Lisbeth Brocelius Meléndez.

Programsiden er <her>

Eller hør udsendelsen her via denne podcast afspiller: 

Alt video og audio indhold er © Copyright DR